Pacificació de la ciutat de Barcelona amb diferents elements per reduir la velocitat a 30 km/h a les superilles.

Barcelona ha estat una de les principals impulsores de la transformació de la ciutat per un entorn més sostenible. Un dels principals projectes ha estat les superilles, on s'ha creat un entorn per pacificar una zona urbana pensada pel vianant. No només s'ha buscat reduir la velocitat i quantitat de cotxes que passen, sinó que ofereix un nou espai pel ciutadà. Per això, han comptat amb els nostres productes tant per a la mobilitat amb els reductors de velocitat SLOW, com a les zones per als vianants amb les taules de pícnica GAVARRA, la paperera BCN o diferents elements saludables.

Les possibilitats són infinites, aquests espais s'adapten a la perfecció a la nostra àmplia gamma de producte. En aquest projecte es van personalitzar els colors dels laterals de les nostres taules GAVARRES, així com els elements metàl·lics dels articles de cal·listènia, adaptant el projecte a les necessitats de l'Ajuntament de Barcelona.