Substitució i millora de la il·luminació a les boles lluminoses del parc central del Poblenou dissenyat per l'arquitecte Jean Nouvel. 

El Parc del Centre del Poblenou va ser creat l’any 2008 per l’arquitecte francès Jean Nouvel, també autor del gratacel Torre Agbar a la plaça de les Glòries, molt a prop d’aquest parc. Es tracta d’un espai espectacular on cada element vegetal o del mobiliari urbà compleix una doble funció pràctica i decorativa. La il·luminació no només realça el disseny i la vegetació, sinó que és per si mateixa motiu d’admiració, ja sigui en forma de perxes o de boles metàl·liques lluminoses.

El principal objectiu per la renovació, substitució i millora de la il·luminació de les boles metàl·liques era aconseguir un estalvi energètic, econòmic i reduir la contaminació garantint un bon confort visual.

La opció escollida va ser el nou retrofit de BENITO amb dissipador d’alta eficiència d’alumini d’extrusió anoditzat.